Salman Et Kasap & Izgara

1942 yılında Salim SALMAN ve Tahsin SALMAN iki kardeş Bayburt’ da kasap açıp hizmet vermeye başlamıştır. 1964 Yılında Bayburt’dan göç eden Tahsin Salman 6 çocuğu ile kasaplık mesleğine besicilik ve et toptancılığı olarak İstanbul’da devam etmiştir.


Tahsin SALMAN’ dan bayrağı devralan oğlu Zekayi SALMAN 3 çocuğu ile birlikte, kalite ve hijyeni misyon edinerek Restaurant ve Kasap konseptlerini birleştirerek sektörün öncü kuruluşlarından birisi olmayı başarmışlardır. Salman Et Halen;

  • Darıca / Kocaeli
  • Tuzla / İstanbul
  • Kaynarca / İstanbul

Restaurantlarında ve Darıca / Kocaeli’ n de bulunan Kasap reyonunda sizlere hizmet vermekten mutluluk ve onur duymaktadır.

Sertifikalarımız

Ödemelerinizde yemek kartlarını kullanabilirsiniz.

Yukarı
İftar MenüleriHoşgeldin Ya Şehri Ramazan

Tüm şubelerimizde iftar menüleri ile hizmetinizdeyiz.


Yoğunluk nedeniyle rezervasyonlarımız erken saatlerde dolmaktadır. Lütfen rezervasyon yaptırınız.